O nama

Eduis je jedinstveno softversko rješenje za upravljanje školama koje je razvila kompanija LANACO d.o.o.. To je interaktivna platforma osmišljena da unaprijedi način upravljanja školom putem integrisane platforme koja povezuje sve segmente vaspitno-obrazovne institucije i sve učesnike u vaspitno-obrazovnom procesu.

Zašto Eduis

Kreirano je jedinstveno softversko rješenje za podršku i poboljšanje digitalne obrazovne transformacije. Eduis je osmišljen sa misijom da osnaži obrazovni sistem sa jedinstvenom tehnologijom koja pomaže svim učesnicima u vaspitno-obrazovnom procesu da ostvare i dostignu svoj puni potencijal.

O nama

Eduis sada aktivno koristi više od 500 000 korisnika širom svijeta. Ovo je treća generacija softverskih rješenja koja se prilagođavaju trenutnim potrebama različitih obrazovnih sistema. Osim toga, pratimo savremene tokove u svijetu obrazovanja na svim nivoima. Eduis je trenutno zastupljen i aktivno se koristi u brojnim privatnim i javnim školama na 3 kontinenta: Aziji, Africi i Evropi. Trudimo se da izgradimo vodeći softver koji olakšava svakodnevne zadatke za školsko osoblje, roditelje i učenike u obrazovnom procesu i koji pruža sigurnu digitalnu platformu koja je u potpunosti prilagodljiva specifičnim školskim potrebama.

GODINA NA TRŽIŠTU

GENERACIJA RAZVOJA

DOSTUPNOST I PODRŠKA

KRAJNJIH KORISNIKA

O kompaniji Lanaco

Lanaco d.o.o. je najveća privatna IT kompanija u Bosni i Hercegovini koja posluje od 1990. godine i trenutno ima preko 350 zaposlenih sa tendencijom rasta. Kreiramo inovativna rješenja zasnovana na korištenju tehnologije najnovije generacije, koja se u potpunosti prilagođava potrebama i zahtjevima krajnjih korisnika čije je konačno zadovoljstvo najvažniji kriterijum uspjeha za nas. Nudimo softverska rješenja i usluge u sljedećim područjima: VI, Cloud, IT Infrastruktura, Sigurnost, Analitika, Internet stvari (IoT), Blockchain, Automatizacija, Mašinsko učenje, Analitika podataka, Sistemi za davanje preporuka, Komunikacija i Kolaboracija, Korisničko iskustvo, Bežične mreže i mobilnost.

LANACO KANCELARIJE

Srbija

Beograd & Novi Sad

Bosna i Hercegovina

Banja Luka & Sarajevo

Teksas

Fort Worth