Softver za upravljanje školom

Povežite svoju školsku zajednicu sa moćnim softverskim rješenjem koje poboljšava rezultate učenika, povećava efikasnost nastavnika i poboljšava radnu efikasnost.

Eduis je dizajniran kao informacioni sistem za podršku obrazovnim institucijama na lokalnom ili nacionalnom nivou, zasnovan na Cloud-u.

Digitalna podrška obrazovanju osnažuje sistem učenja 21. vijeka, stvarajući zdrav i pozitivan stav svih učesnika u obrazovnom procesu, kao i društva u cjelini.

Eduis sada aktivno koristi preko 500 000 korisnika širom svijeta

‘’Odlično tehničko znanje i vještine tima zaduženog za rješavanje pitanja Reeds Schools, kao i ažurnost u reagovanju, kako na tehnička, tako i na ostala pitanja. Nijedno pitanje nije ostalo bez odgovora.’’

Reeds School. Agungi Lagos Island

‘’Eduis je zaista sjajan.

Microsoft Teams je naročito vrlo zanimljiv.

Eduis je unaprijedio naš obrazovni sistem. Sve pohvale za vas za odličnu inovaciju.‘’

Jehova Tree School. Delta state Nigeria

‘’Rad sa Eduis timom u protekle 2+ godine je vrijedno iskustvo. Sposobnost Eduis tima da se pobrine za različite potrebe i stalno prilagođavanje potrebama grupe Meadowhall pomogla je u našim ciljevima za savršenim hibridnim okruženjem za podučavanje i učenje.

Rješenje za upravljanje školama, kreirano od strane Eduis tima, prilično je dobro i zadovoljava većinu procesa prikupljanja podataka.

Vjerujem da je Eduis tim posvećen i predan pružanju kvalitetnih usluga i proizvoda i želim im uspjeh u njihovim nastojanjima.’’

Meadow Hall. Lekki, Lagos Nigeria

‘’Pružanje usluga i odgovori klijenata su veoma dobri. Eduis rješenje je dalo vrijednost našoj obradi rezultata i akademskim aktivnostima. Naši komunikacijski sistemi imaju veću efikasnost i saradnju. To rješenje nam pruža čitav svijet mogućnosti za istraživanje u Office 365 aplikacijama. Nastavnici ga smatraju pouzdanim i jednostavnim za upotrebu, a obuke su tekle glatko.

Hvala na dosadašnjem partnerstvu, nadamo se da ćemo našu poslovnu vezu održati čvrstom, sa još više mogućnosti za saradnju u budućnosti.’’

ALBESTA ACADEMI. Lekki, Lagos Nigeria

Neograničena i bezbjedna komunikacija između svih učesnika

Poslovanje u Cloud-u - SaaS Model

Sigurnost

Pristupačnost

Dostupnost

Skalabilnost

Jednostavan za upotrebu

Prilagođavanje

Obuka i podrška

Čitaj više

Ostvarite više uz integraciju sa Eduis-om

Kreirajte moderno tehnološko okruženje koristeći potpuno integrisani paket Office 365 za platforme za obrazovanje i sistem za upravljanje učenjem.

SAZNAJTE VIŠE

Ostvarite pristup Sistemu za upravljanje učenjem koji omogućava objavljivanje i pregled različitih vrsta sadržaja, kao što su video materijali, kursevi, testovi...

Mobilna aplikacija jednostavna za korištenje

Mobilna aplikacija za učenike/roditelje pruža jasan pregled školskih predmeta, rasporeda časova, ocjena, prisustva i kalendara aktivnosti.

google-play

app-store